Услуги

Хладилна база Еврофрио предлага пълна гама от услуги с отношение на стоките на клиентите. ние имаме индивидуален подход по отношение на управлението на вашите стоки със специално внимание за вашите лични желания.

 

  •  Планиране;
  •  Получаване;
  • Управление на инвентара ;
  • Експедиция;
  • Дистрибуция:

СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ИНВЕНТАРА

За да отговорим по-добре на нуждите на нашите клиенти, ние сме проектирали многофункционален и ефективен софтуер за съхранение, който осигурява плавен и лесен достъп и контрол върху вашите собствени стоки. Получавате в реално време подробна информация за вашите стоки и тяхното движение.

Използвайки нашата онлайн система, нашите клиенти могат да резервират предварително необходимото място за съхранение, за да поръчат разпределяне на стоки директно на съответните им клиенти. качество, регистрирано при получаване.

ПЛАНИРАНЕ

Всичко започва с правилния план. Ние работим заедно с нашите клиенти, за да определим техните нужди и да изградим план, който гарантира превъзходни резултати и по-ниски разходи.

ПОЛУЧАВАНЕ

Вашите стоки са получени, преброени и поставени в инвентара. Стоките се проверяват при поучаване за повреди и се прави пълно счетоводство. Информацията, която е въведена в нашата система за управление на запасите, е достъпна за вас чрез
> Зона за клиенти
на нашия уеб сайт на клиентите.