Large Inventory. Warehouse Goods Stock for Logistic shipping banner background.
Разнообразни решения за складове за студено съхранение

В Еурофрио предлагаме складиране с много температури (замразени, охладени,
контролирани с температура и сухи / околни) и решения за разпределение за клиенти от всякакви размери в различни индустрии. Нашите съоръжения за хладилни складове са централно разположени близо до Пловдив, България, което ги прави идеалното място за стратегически разпределение в страна.

Ако се интересувате от нашите решения за хладилни складове, обадете ни се на +359 878102209 ; +359 878102220 ; 359 878 501063 или поискайте оферта за складови или логистични услуги онлайн и един от нашите търговски представители ще се свърже.

Нашата хладилни помещения складови спецификации

Девет камери

25 х 20 х 8 м, оборудвани с подвижни стелажи
и капацитет от 1 120 палети на камера;

Студени коридори

приемане и експедиция на стоките – 400 м2.

Деветнадесет рампи

за лесно товарене и разтоварване на височина 1,20 м

Напълно интегрирана система за управление на складове

Нашата софтуерна Система за управление на складове ефективно контролира движението на стоки в нашия склад за хладилни складове – от получаване, съхранение и изпращане до изпълнение на поръчки и отчитане. Всяко движение се следи и проследява от момента, в който даден продукт влезе и напусне всяко от нашите съоръжения.

Температурно контролирано съхранение ( + 6 до – 27 С):

Предварително определена температура се поддържа постоянно във всеки от нашите хладилни съоръжения, за да се гарантира, че продуктите се придържат към спецификациите на нашите клиенти.

Складиране по договор

За фирми, които искат да създадат ефективност и намаляване на разходите чрез възлагане на своите складови функции, складирането по договор е чудесна възможност. Складирането по договор позволява на нашите клиенти да се съсредоточат повече върху основните компетенции на своя бизнес.

Стелажи за палети

Всяко съоръжение е напълно оборудвано със стелажи за безопасно
и сигурно съхранение на продукта на нашия клиент.

Етикетиране

Нашите процеси на етикетиране създават безпроблемно управление на запасите, което ни позволява да намираме и проследяваме продукта незабавно, осигурявайки ефективно съхранение и доставка.

Възможности за преопаковане

Ние ви помагаме да управлявате всички аспекти на дистрибуцията на дребно на стоки, включително преопаковането на продуктите на нашите клиенти, за да създадете ефективност на съхранението и инвентара.

Въпроси?

Нашият екип е готов да отговори на всякакви въпроси или да ви окаже съдействие.