Докато пресните плодове са нещо прекрасно, замразеният им аналог е също толкова хранителен и дори по-гъвкав. Индивидуално замразени, за да се избегне натрупване и да се запази структурната цялост на всяко зрънце. Нашите опции за опаковане позволяват по-голяма гъвкавост и срок на годност.

Независимо дали става дума за малини или ягоди, всеки сорт се бере на прясно от лозята и храстите и веднага се доставя в нашето местно съоръжение за незабавна обработка. Всички замразени плодове са:

  • Преработено от прясно събрани и замразени плодове
  • 100% плодове без изкуствени съставки или пълнители

Индивидуално бързо замразени малини

Вкус, аромат & Цвят
Този продукт ще има вкус и аромат на добре узрели плодове. Вкусът е силен и сладък, а ароматът е на пресни малини . По-малко от 5% отклонение от зрял червен, тъмно червен и лилав цвят.

Приложения
Найлонова торбичка, и хранително-вкусовия сектор приложения, включително кифли, пайове, обущари, също чудесно за шейкове, млечни шейкове и за лека закуска директно от фризера.

Продукт: Малини
Тип: Цели индивидуално бързо замразени
Разнообразие: Heritage Lulin (N / A, български сорт, чрез доставчици)
Sizes: Наследство, 14 mm и по-големи, Lulin, 16 mm нагоре, 18 mm по-големи
Сезон: Край на юли до октомври
Произход: България
Опаковка (цяла IQF): 4 x 2.5kg. найлонови торби в кашон

Индивидуално бързо замразени ягоди

Премиум IQF замразени ягоди се събират в пика на свежестта им. Цели ягоди след това бързо се замразяват, за да заключат целият естествен вкус. Този продукт се инспектира през целия процес, за да се осигури чист, здравословен продукт, който е в пълно съответствие с добрите производствени практики.

Приложения
Търговия на дребно с многослойна кутия и приложения за хлебни изделия – кифли, пайове, също чудесни за смутита, млечни шейкове и за разядка прясно от фризера.

Вкус, аромат и Цвят
Този продукт ще има вкус и аромат на добре узрели плодове. По-малко от 5% вариация от розов до червен цвят.

Продукт: Ягоди
Тип: Цели индивидуално бързо замразени
Разнообразие: Zenga Zengana Sia Bella
Сезон: края на май до юли
Произход: България
Опаковка (цяла IQF): 1 x 10 kg. многослойна кутия